DJ Discowan Entertainment & More

Bruiloft

Jullie mooiste dag

Na weken en soms maanden van voorbereiding is het zover, het belangrijkste feest voor jullie twee staat voor de deur.

Een feest dat precies zo moet lopen zoals jullie dat in gedachten hebben en verwachten. Goede gepaste muziek voor al je gasten.
Aan het begin van een feestavond is het iets rustiger, zodat men onderling goed en gezellig kan praten. Maar naarmate het later wordt gaat het tempo omhoog en gaan de voetjes van de vloer.

Jullie zijn op zoek naar een DJ die het publiek aanvoelt en de juiste muziek draait. Een DJ die niet te veel de microfoon gebruikt (het is immers een feest en geen radioprogramma), interactie heeft met het publiek, maar die ook heel goed begrijpt dat de gasten en de bijpassende muziek het middelpunt van de avond zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Discowan Entertainment & DJ jullie muzikale partner. Discowan Entertainment & DJ heeft een goed contact met vele feestlocaties, hierdoor kan Discowan Entertainment & DJ jullie advies op maat geven en maakt zelf met de betreffende locatie afspraken ten aanzien van het opbouwen van de DJ set, dat is voor jullie weer een zorg minder.

Wil jij een geweldige feestavond met muziek voor alle gasten?
Neem dan contact op met Discowan Entertainment & DJ.

Jullie bruiloft is een van de dagen om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens een receptie en/of avondfeest.

[siteorigin_widget class=”thinkup_builder_video”][/siteorigin_widget]