DJ Discowan Entertainment & More

Jubileum

Een onvergetelijk jubileumfeest

Staat er een jubileum voor de deur? Wij nemen graag de organisatie voor je jubileumfeest uit handen. Of je nu een bedrijfsjubileum viert of de 50e huwelijksdag van je ouders: onze ervaren feestorganisatoren zorgen dat je evenement een onvergetelijke beleving wordt.

Een jubileumfeest organiseer je niet iedere dag. Nee, zelfs niet ieder jaar. Daarom zorgt ons team voor een avond die je nooit meer vergeet. Met jarenlange ervaring, talloze connecties en creativiteit zorgt ons team voor een memorabel feest. Van ontvangstdrankje tot cadeau bij het afscheid: bij ons kloppen alle details en beleef je een onvergetelijke avond. Van gezellig strandfeest in een beachclub tot grandioos knalfeest op je eigen locatie: wij weten waar je je jubileumfeest het beste kunt organiseren. Ook hebben wij talloze feestideeën die hun succes keer op keer bewezen hebben. Al onze feestthema’s worden uniek ingevuld en tot in de details uitgevoerd: van DJ tot bestek.

Heb je een lumineus idee voor het vieren van een jubileum en heb je daar hulp bij nodig? Geen probleem, wij horen graag je ideeën en voeren ze met liefde uit. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 06-25408341 om de mogelijkheden te bespreken.